به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان مجازی ۲۴»، سید محسن علوینیا در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: در سطح استان ۲۳ هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۱۳ هزار اماکن عمومی داریم که در قالب طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان از ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ شروع شده و تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه دارد.
علوینیا با اشاره به ۹ هزار بازدید از سطح مراکز تهیه توزیع و اماکن عمومی در سطح استان توسط کارشناسان گفت: در این راستا حدود ۷ تن مواد غذایی فاسد معدوم و افراد نیز به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی خاطرنشان کرد: سامانه ۱۹۰ در اختیار همشهریان عزیز بوده تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با این شماره تماس گرفته و گزارشهای لازم را ارائه دهند و کمتر از ۷۲ ساعت پیگیری خواهد شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گالیکش نیز در خصوص نظارتهای نوروزی و ماه رمضان گفت: طی مدت یک هفته کارشناسان بهداشت و محیط ۶۰۰ مورد بازدید از اماکن عمومی و صنوف مواد غذایی انجام دادند.
مصطفی شهمرادی بیان کرد: در این راستا ۱۷ اماکن عمومی متخلف به مراجع قضایی معرفی، یک مورد پلمپ و ۶۱۴ کیلوگرم مواد غذایی فاسد نیز معدوم شد.
همزمان با ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروزی، علوی نیا مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه، تیموری کارشناس استان از مرکز خدمات جامع سلامت تنگراه، تفرجگاه تنگه، مراکز گالیکش و مینودشت بازدید کردند.
انتهای خبر/
دیدگاهتان را بنویسید